Ledige stillinger som undervisningspraktikanter

Er undervisning noe for deg?

Raftostiftelsen søker nye studenter til vårt praktikantprogram. Månedlig stipend: 5900 kroner (10 mnd). Søknadsfrist 22. mai 2023.

Raftostiftelsen er en ideell stiftelse som arbeider for menneskerettigheter og menneskerettighetsforsvarere. Kjernevirksomheten er utdelingen av Raftoprisen, oppfølging av Raftoprismottakere og demokrati - og menneskerettighetsundervisning.

Til Raftostiftelsens praktikantprogram på undervisning søker vi nå 3 studenter. To med oppstart i august 2023, en med oppstart i januar 2024. Programmet er ettårig, og tilsvarer en 40 % stilling (15 timer per uke). Som praktikant i Raftostiftelsen får du arbeidserfaring, mulighet for nye utfordringer og kjennskap til arbeid for menneskerettigheter.

Du vil få opplæring i klasseledelse, pedagogikk og didaktikk med utgangspunkt i Raftostiftelsens pedagogiske plattform. Samtidig vil du lære mer om Raftostiftelsens arbeid og fordype deg i emner knyttet til arbeidet for å ivareta og fremme menneskerettighetene.


Arbeidsoppgaver:

- Undervisning på Raftohuset og på skoler med skoleklasser i aldersgruppen 14-19 år i våre seks ulike undervisningspakker.
- Undervisningsturné og skolebesøk
- Undervise på Demokrativersted på Utøya
- Utforming og utvikling av undervisningsopplegg og undervisningspakker
- Research til utarbeidelse av undervisningsmateriell
- Annet forefallende arbeid

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er nysgjerrig på formidling, pedagogikk og holdningsskapende arbeid. Du bør være selvstendig, systematisk og helst ha et år med høyere utdannelse. Sertifikat er en fordel.

Stillingen gir et månedlig stipend på 5900,- i ti måneder.

Søknadsfrist: 22. mai 2023.


To praktikantstillinger med tiltredelse i midten av august 2023 med varighet til midten av juni 2024
En praktikantstilling med tiltredelse i starten januar 2024 – midten av juni, og fortsetter ved midten av august og ut desember 2024.


Spørsmål ved stillingen kan rettes til Undervisningsleder Solveig Moldrheim, tlf: 93405159
Søknad med CV sendes til Solveig.Moldrheim@rafto.no

Kontakt

Solveig Moldrheim

Undervisningsleder
Means of contactContact details
Phone:93405159
E-mail:solveig.moldrheim@rafto.no
Mer om Solveig Moldrheim