Ledige stillinger som praktikant i Raftostiftelsens undervisningsavdeling

Er undervisning noe for deg?

Raftostiftelsen søker nye studenter til vårt praktikantprogram. Månedlig stipend: 5900 kroner (10 mnd)

Raftostiftelsen er en ideell stiftelse med fokus på menneskerettigheter og menneskerettighetsforsvarere. Kjernevirksomheten er utdelingen av Raftoprisen, oppfølging av Raftoprismotttakere og demokrati - og menneskerettighetsundervisning.

Til Raftostiftelsens praktikantprogram på undervisning søker vi nå 3 studenter. To med oppstart i august 2024, en med oppstart i januar 2025. Programmet følger skoleåret (10 mnd med sommerfri), og tilsvarer en 40 % stilling. Som praktikant i Raftostiftelsen får du arbeidserfaring, mulighet for nye utfordringer og kjennskap til arbeid for menneskerettigheter. Du vil få opplæring i klasseledelse, pedagogikk og didaktikk med utgangspunkt i Raftostiftelsens pedagogiske plattform. Samtidig vil du lære mer om Raftostiftelsens arbeid og fordype deg i emner knyttet til arbeidet for å ivareta og fremme menneskerettighetene.

Arbeidsoppgaver:

  • Undervisning på Raftohuset og på skoler med skoleklasser i aldersgruppen 14-19 år i våre seks ulike undervisningspakker.
  • Undervisningsturné og skolebesøk
  • Undervise på Demokrativersted på Utøya
  • Utforming og utvikling av undervisningsopplegg og undervisningspakker
  • Research til utarbeidelse av undervisningsmateriell
  • Annet forefallende arbeid

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er nysgjerrig på formidling, pedagogikk og holdningsskapende arbeid. Du bør være selvstendig, systematisk og helst ha ett år med høyere utdannelse. Sertifikat er en fordel.

Stillingen gir et månedlig stipend på 5900,- i ti måneder.

Søknadsfrist: 4. juni 2024

To praktikantstillinger: tiltredelse i august 2024

En praktikantstilling: tiltredelse i januar 2025

Spørsmål ved stillingen kan rettes til Solveig Moldrheim, seniorrådgiver i Raftostiftelsen, mobil 93 40 51 59. Søknad med CV sendes til Solveig.Moldrheim@rafto.no

Kontakt

Solveig Moldrheim

Undervisningsleder
Means of contactContact details
Phone:93405159
E-mail:solveig.moldrheim@rafto.no
Mer om Solveig Moldrheim