I solidaritet med alle mennesker i Ukraina

Som medlem av Human Rights House Foundation (HRHF), støtter vi det internasjonale oppropet for umiddelbar støtte for å forsikre at menneskerettghetsforsvarere og menneskerettigheter blir beskyttet i Ukraina.

08.03.2022

GI STØTTE TIL SIVILSAMFUNNET I UKRAINA, RUSSLAND OG BELARUS

Ønsker du å bidra til sivilsamfunnsaktører i Ukraina, Belarus eller Russland som arbeider for å beskytte menneskerettighetene under den pågående krigen? Raftostiftelsen tar i mot donasjoner og sørger for at de når de som trenger vår støtte.

Les mer om hvordan du kan bidra her


Bergen 25.02.2022

Signert opprop: støtte og solidaritet til folk i Ukraina og journalister i frontlinjen.

Vi står i solidaritet med folket i Ukraina, og særskilt ukrainske journalister som nå står i frontlinjen.

Vi fordømmer volden og aggressive handlinger som setter tusenvis av våre kollegaer over hele Ukraina i fare.

Vi anmoder det internasjonale samfunnet å sørge for å gi all mulig assistanse til de som tar på seg rollen med å rapportere fra krigssonen, som per i dag er i Ukraina.

Vi fordømmer den fysiske volden, nettangrepene, desinformasjonen og alle andre våpen brukt av angriperen mot den frie og demokratiske ukrainske pressen.

Vi står også i solidaritet med uavhengige russiske medier som fortsetter å rapportere sannheten under enestående forhold.

Signer det internasjonale oppropet her (engelsk)

#Журналісти_Важливі


Bergen 24.02.2022

Human Rights House Foundation (HRHF) fordømmer Russlands angrep mot Ukraina, og oppfordrer til umiddelbar opphør av aggressive handlinger, og at det vises respekt for internasjonal humanitær lov og internasjonal menneskerettighetslov, og gis internasjonal støtte til menneskerettighets- og menneskerettighetsforkjempere. Som medlem av HRHF støtter Raftostiftelsen oppfordringen om umiddelbar internasjonal støtte for å sikre beskyttelse av menneskerettigheter og menneskerettighetsforkjempere i Ukraina.

Les HRHF sitt opprop

Kontakt

Jostein Hole Kobbeltvedt

Daglig leder
Means of contactContact details
Phone:92066025
E-mail:jostein.hole.kobbeltvedt@rafto.no
Mer om Jostein Hole Kobbeltvedt